Я гнідого коника внучечці купила
Різнії прикрасики на нього наділа.
Буде внуця коником забавлятись
милуватись,запрягати,довго гратись.
Я зроблю із внучечки справжнюю козачку,
Посаджу на коника,не на... "тачку",
Ми поїдем по селу,степом до криниці,
Щоби всі були здорові,-нап'ємось водиці.
Буде внуця коником забавлятись
милуватись,запрягати,довго гратись.
Різнії прикрасики йому одягати,
Веселити і бабусю , маму, діда й тата.
17.10.2014р.06.15 ранку.
/ котилася тарілочка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=866731