Василь Симоненко
Я обрізала своє схвильоване волосся –
Більш не вплетеш мені похмільних дум...
Наче грім, біль стихає. Все, ну... не збулося...
Зате, кажуть, в мене красивий сум.
Кажуть, маю пронизливо печальні очі,
Словом, красунечка з мене - ще та)))))!
Та я вірю, що якось серед дня чи ночі,
Зацікавить Когось моя світла душа.14.05.2015
Так і буде! Вірю і дуже хочу щоб у вас так було....Ну його той сум красивий, краще обезбашене непричесане щастя!
Рада знайомству! у вас дуже щирі вірші і світлі, навіть попри нотку смутку
Яна Бім відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Супер
І я рада дуже нашому знайомству , молоді і талановиті люди завжди надихають і дарують віру в краще якось так в мене.