Цвіт нації, найліпшій, найсильнішій!!!
Твій дух та тіло гартувались на війні.
Попереду завжди. Найсміливішій.
Ти врятував Україну у вогні,
У вогнищах пекельних битв чисельних,
У ДАПі, в Іловайському кільці,
Ти захищав в останню мить смертельну,
Так само, як і січові стрільці,
Ціною найкоштовнішого дару:
Ціною життя, а доля рідної землі
Сьогодні переважила і Славу
Тобі співають і старі й малі…
Тобі наш побратим, наш милий сину;
Син України – ти щирий патріот,
У вічність слави ти, як сокіл той полинув,
І за життя не вимагав щедрот…
З одним єдиним словом – «Не втрачайте Віру!!!»
- «Не припиняйте, прошу, боротьби!!!
- «Я за Україну і за народ загинув,
Скорботні дні прийшли, але ж і ви,
Нині живущі, ні на крок у відступ,
Вперед! До славних наших перемог!
Ми дали гідну відсіч, як нездоланний підступ…
За нами правда – це значить З нами Бог!».
Вічна Слава воїнам-синам України полеглим у бою з окупантами.
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую Серго, дуже радий що завітали.
На жаль гинуть і зараз хлопчики наші.
Нещодавно прочитав у новинах, що загинув 22-х річний боєць.
Слава вічна герою визволителю !
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Радий що завітали, але на жаль "реквієм" додає суму і без того. Є таке бажання присвятити всім без винятку хоча б один маленький віршик, тим хто рятує і врятував Україну, але на заваді багато чинників, по перше це час, його бракує. Так що друже, ще дуже багато роботи по переду...Дякую за увагу...