ПОПЕРЕДНЯ РОЗПОВІДЬ ТУТ:
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=630016
Є у мене родичка,Люся Лісова!
У справах родинних вона--голова!!
Натура у неї активна й практична!
Це -сильная жінка,лицем симпатична!
Співа дуже гарно,трудяща,завзята!
Моторна в роботі і знає багато.
В 41-ому році вона народилась!
А через три тижні війна приключилась...
Бомбили село...,бомбили і хату...
А батько...на "мойку" ходив працювати...
Мойку ту німці теж розбомбили,
Скільки біди вони їм наробили...
Брат няньчився з Люсьой,носив на руках
І виросла дівка,мов квітка,що--Ах!!
В місцевому парку зустріла Сашка,
Красивого хлопця,свого козака!!
Згодом ця пара таки поженились!
Два соколи -сина у них народились!
Льончик і Вітя звати синів!!!!
Обоє жонаті,хто як хотів...
Люся й Сашко вдвох- такі працьовиті,
Трудяжки обоє,хазяйновиті.
П'ять хат збудували своїми руками...
Для дітей і онуків- достойна реклама!
Та,жаль,що Господь,вже Сашка вподобАв...
Й хорошого мужа у Люсі забрав...
Тепер він,мов ангел ,за Люсьой пильнує...
А Люся,сердешна,за Сашой сумує...
Саша був добрий,чуть-чуть гуморний,
Теж співав гарно,веселий такий,
Дуже так схожі на нього сини...
Та вже й у них скроні у сивині...
Великий тягар тягне наша Людмила,
Щоб у всіх було добре,вона би хотіла...
Може зібратись й поїхать у раду,
Щоби знайти всім проблемам розраду...
Хозяйство у неї -кішка,"жорики" й кури...
Всі знають в селі ...її хозяйську натуру...
Запрошує в гості до "ню" на гостину...
Щоб ми розділили її самотину...
П'ятеро внуків і четверо прАвнуків у нашої Люсі!
Завдяки їм...вона завжди в позитивному дусі...
Я теж бажаю їй многії літА!!!!!!!!!!!!
Хай слава про наш рід... весь світ облітА!!!
15.12.2015р.
(п р о д о в ж е н н я б у д е )
Валентина Мала відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Толю!хочу книгу про родовід написати...Вже інформації достатньо.Та і родичам буде цікаво.Досліджую генеологію....По маминій лінії дойшла до 7-го коліна...