Слова – Олег Чорногуз
Виконання – Денис Кузін
Звукозапис – Руслан і Роман Шевченки
--------------------------
Випадково зустрів на пероні
Й повернувся у пройдений час.
Бо тоді, бо тоді, безумовно,
Я кохав тільки вас, тільки вас.
На собі ви відчули мій погляд,
Й подивились в сусіднє вікно.
Не за ним я сидів, це напевне,
Й попивав з гіркотою вино.
Все минуле і гарне між нами,
Пропливло, наче хмарка чи дим.
Пам’ятаю ви ніжно кохали,
Говорили, кохалися й з ним
Він тепер знов зі мною десь поруч,
У купе, у сусіднім сидить...
І йому, і йому, що ліворуч
Доля випала з вами прожить.
Тільки я в це, повірте, не вірю,
Хочу думати - все це мине,
Бо не любите, знаю, так щиро
Як любили й кохали мене.
Не чекав я від долі такого,
Не гадав, що вона розведе...
І виходить, що любиш одного
Ну, а заміж за іншого йдеш.
Ви прощаєтесь з кимсь на пероні
І сідаєте з нами таки.
Від’їжджаємо в тому ж вагоні
Тільки їдемо в різні боки.
І виходить, що знову ви поруч,
А минуло моє за вікном.
Я ж сиджу і сусіда ліворуч
Пригощаю червоним вином.
Я і досі не можу повірить,
У минулий, у пройдений час,
Бо тоді, бо тоді, ви так щиро
Ви кохали мене, а я вас.
Все пройшло, все минуло, як літо.
Знову осінь уже за вікном.
Я ж і досі кохаю, повірте,
І свій сум запиваю вином.
Цей голос, Вікторе, розширив звукову палітру твоїх творів. Дуже гарно. Професійно! Радію за тебе, друже!!! І мрію сам, аби хтось теж так доладно заспівав і мою...
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Володя! Дійсно, голос в Дениса гарний! Це Ярослав до 80-річного ювілею батька попросив декількох своїх колег по капелі виконати пісні на його слова і мою музику.