... «Котилася торба з високого гОрба»...
В дитинстві, - бабусині речі...
Під них – засинав я маленьким «мікробом»,
Монтуючи крила у плечі!..
А, потім, потроху став Котигорохом...
Ще став, - Дорошенком... Сірком!..
Посеред трьокрапок і ком, -
Стаю українцем, нарешті! Потроху...