Йшов дроворуб ,
Дерева обскуб,
Там і тут-зруб
Ялина і дуб!
Будує він клуб
із досок і труб.
***
Біг лісом лис,
Зайча він затис...
А онде- ірис,
нарцис,кипарис.
***
До лісу приїдь!
У лісі ...-посидь
Серед різних угідь...
Там В барлозі ведмідь,
Ти Йди мимохідь.
***
Стрибає білча,
А он і зайча,
радіє хлопча,
Сміється дівча.
***
Маленьке внучатко
малює курчатко.
-Їж,куро,зернятко,
маленьке курчатко!
***
Сказав мені татко,
що то-слоненятко
Що ніс в нього- хобот
Та ні,він не робот...
***
Ой,дивись,а там-фазан!
А на дереві-кажан,
А під деревом кабан!
Дай йому хутчіш банан!
***
д а л і п о к о т и л а с я
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=803333