як багато ми робим, щоб здатись важливими,
і як мало ми робимо, щоб бути живими.
саморозвиток вбитий бажаннями хтивими,
а душа замаскована, щоб бути не тими.
як багато ми робим речей непотрібних,
і як мало ми бачимо справжні потреби
примітивні недо́люди творять подібних,
що живуть лиш за принципами "бо так треба".