А що, якщо без тебе я не дихаю,
І що, якщо без тебе не живу?
Я закриваю очі, нікого вже не слухаю,
Просто думками до тебе лечу...
Усі місця, де разом ми були я пам'ятаю,
Все повертаюся до них у своїх снах.
Хоч ти далеко, але добре знаю -
До серця мого знайшов найкоротший шлях.
Не шаленію і без тями не люблю,
А трошки більше - віддаю усе тобі.
Ти знай, що просто так не відпущу,
Довірся і не бійся, відкрийся лиш мені.
Ти можеш доторкатись моїх мрій,
Нікому більше цього я не дозволяю.
Твоє ж завдання - не мовчання, а більше дій
І ти почуєш щиро : "Я кохаю".