Подаруй мені, любий, ніч,
Щоби ласки було багато,
Ти і я коли віч-на-віч,
А у небі рясний зорепад.
Подаруй мені, любий, ніч,
Щоб серця не втомились кохати,
І любов ту в тобі й мені
Не замів восени листопад.
Подаруй мені, любий, ніч,
Котра тільки одна буває,
Коли душі й обох тіла
Переповнені почуттям.
Подаруй мені, любий, ніч,
Хай коханням два серця палають,
Щоб у душах любов цвіла,
Яскравішало наше життя.
Чернігів. 3.11.2016.
Тож нехай цвіте любов у душах!!! Чудова лірика,прекрасні слова і взагалі скучилась дуже за всіма вами і вашими шедеврами(встигнути би перечитати).Щасти Вам Ганусю в усьому!!!З теплом ,зі всіма Різдвяними і Новорічними святами минувшими !!!Любові ,світла і тепла!!!