https://youtu.be/RLzYyv2sU20
На Івана, на Купала,
коли папороть цвіте.
Дівча хлопця чарувала,
і гадала чи прийде.
Чарувала, чарувала,
зіллячко варила.
Козаченька напувала,
називала милим.
А віночок, що сплітала,
по річці спускала.
Як впіймає чорнобровий,
навік б привязала.
Пливи, пливи мій віночку
тай між берегами.
Як до берега приб'єшся,
буде щастя з нами.
А водиця стрімка була,
та й в омут занесла.
Не судилося коханню,
та й дві долі звести.
Слова:
Руслана Ліщинська-Солецька
29 січня 2018.
ruslana679@gmail.com
Музика:Олександр Кварта