Дощами умиті.
Дощами умиті, від сонця налиті,
Жита дозрівають в полі, ростуть.
Сьогодні я в житі, кожної миті,
Життя відчуваю всю, справжню, суть.
Приспів:
Рости жито – житечко, у тепле літечко,
Щоб щедрим, багатим, родив урожай.
І кожен розквітне, мов ота квіточка,
Коли на столі буде свій коровай.
Ой, матінко – Земле, ми всі твої діти,
Прийшли у наш Світ, творити добро.
Будемо життю ми завжди радіти,
І нам несе щастя, славний Дніпро.
Приспів:
Рости жито – житечко, у тепле літечко,
Щоб щедрим, багатим, родив урожай.
І кожен розквітне, мов ота квіточка,
Коли на столі буде свій коровай.
Жита ніби чують, їх вітер колише,
І щось, тихенько, собі гомонять.
Вчасно посієш, доглянеш їх лише,
То урожай добрий можна прийнять.
Приспів:
Рости жито – житечко, у тепле літечко,
Щоб щедрим, багатим, родив урожай.
І кожен розквітне, мов ота квіточка,
Коли на столі буде свій коровай.
Дощами умиті, від сонця налиті,
Жита дозрівають в полі, ростуть.
Стояв я у житті, кожної миті,
Життя відчував тут, всю його суть.
09:10.15.06.2018.