/ мотивація у Олекси Удайка ,у вірші "ЛИПА"
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=797947 /
Я справжня ,яка є і не мінлива...
Відкрию пелюстки і запахтю....
Чому на мене кажуть,що ...брехлива...
І липовими звуть на когось,тю!!!
Я лікувальна ,з медом і духмяна,
Цвіту у липні,зараз в червні теж,
Я- дерево,виходить,-дерев"яна,
Якщо ж ти -"з липки",-нарід не бентеж!
Я липну до усіх своїм нектаром,
До ніжок бджіл,до носика людей...
Й до капців прилиплюся "ксесуаром",
І чай зі мною= людям корифей...
Коли я пахну= чути на все місто,
зупиниться понюхать кожен з вас,
Красива я ,в цвіту, мов у намисті,
Зривайте цвіт, готуйте про запас.
Цвітіть,мов липа,рясно і духмяно!
І ароматом радуйте усіх!
І будьте зціленням для всіх ,а не дурманом!
Й від правди хай полине лише сміх…
10.08.2018р.