Я зустріну тебе.
Я зустріну тебе,
На осіннім пероні.
Після року, такої,
Важкої розлуки.
І візьму твої ніжні,
Ще теплі долоні.
У надійні і свої,
Закохані руки.
Загляну в твої очі,
Красиві, красиві.
Які мов криниця,
Так глибокі, глибокі.
І побачу у них,
Ми будемо щасливі.
Лише з тобою, удвох,
А не одинокі.
Ти мене поцілуєш,
А я зап’янію.
Вуста твої, пристрасно,
Тоді стану пити.
Тебе, кохана, одну,
Як тільки умію.
Я все наше життя,
Буду завжди любити.
Я зустріну тебе…
08:45.20.11.2017.
Писати музику до своїх пісень я не вмію.
І поки що, моя пісенна творчість не знайшла
свого музичного автора.
Професійне музичне оформлення, та виконання пісенних текстів вимагає
чималих коштів і не під силу автору тексту.
От і маємо, що маємо.
З повагою, М!