"мандрують блукальці
та все – манівцями..."/Олекса Удайко /
***
/ремейк на твір "ЗАГУБЛІ" Ол.Удайка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=814321 /
Ми живемо й кудись ...йдемо...Чи зайдемо,чи...вийдемо...
...ні початку,ні кінця...а-ба-ба-га-ла-ма-га ця...
Блуканина по пустелі,моісеєві паствелі...
І чи дійдуть до Едему вавілонці і гареми?
Товсті пихи ґерґелясті,лжепророки буйнорясті???!
Все в вас є: і хліб,і манна...Й Бог на небі!О,осанна!
Все вам мало,марнотратці,перед небом -винуватці!
Виправдовуєте все!Ця ...війна - ваше...есе!
І...блукаємо вже вкотре...Для "верхів" ми-як непотріб...
Маловіри ми бездійні,та не зовсім безнадійні!
Ще Є дух в порохівницях,у очицях-блискавиці...
Нам потрібен лиш Месія,щоб Добром усе засіяв!
Щоби з кожним тет-а-тет ...відновив менталітет.
Хто ж бо знає житіє,-той ,ХТО УКРАЇНЦЕМ Є!!!
Хто ж бо знає житіє,-той ,ХТО УКРАЇНЦЕМ Є!!!
20.11.2018р.