написано в часи премєрства Юлі.
не змінилося і сьогодні
Юлі.
Як лише
сонце звечоріє
виходить
мертвая шпана
Неблагороднеє
Ново
Що стало
ось рабом товпи.
Живе заради
пиво – барів
і алкогольної
Чуми
Бо так
се бач
Не треба всім
Державовладам
той здравомислячий
народ
І особистості
їх мудрість
Коли при владі
тупаки
Тому і бари
в нас і пійло
І є « помиї»
для «свиней»
А М'ясники,
чувак знайдуться
ось лиш зайди
і стань як ми.
А стали
всі тупіше
Янків
п’янюги -
круче москалів.
Яка то Юлю
та держава
коли Людей
у ній нема.
Перетворили ви
людей на стадо
Що жиє лиш
заради «щастя»
тієї миті свиноти.
Нікому, бач
нема Творити
їй процвітання
Що кричи
і закликай пустопорожньо
Допоки в нас
оця «Чума»
І государствена
програма
на перетворення
в свиней
Та охохлячення
країни
Скатрупленням
майбутніх Некстів
бо інвалідне майбуття.
Бо Алкоголь – це
стержень Влади
Її інструмент
для товпи.