Бари pab и - це хліви з коритами етиловим пойлом " пиво", в яких людина
перетворюється мутує у свиню.
*****
Ова - ти
знов
чомусь упав .
що навіть
на ногах
вже не втримавсь ?
Що ж - "наливайка
Бар
Замісто - дому,
а та бутилка -
є Сімя
Хороший "обмін",
смисл Буття
як та свиня
що жиє пійлом
"залиєш" очі
а печінка ?
Ще жива
*****
Не в слові „ салом обросли ”
Але свинями Стали як Один
Усі в корита
Рилом Самогону,
Водка -Повен „Хлів”,
„Хліви” –генделики і бари
Корита Повні Пійло
там Налито всім Рабам.
По самі вінця „Куць-куць”
гримить „музіка”
на все село -
Скликає свині На бедлам
Ламає волю „Криголам”
в „Законі” Яд Убивця Долі
Сімейний кат Наш самогон
Та й Водка – „ Вірная подруга”
Замінник Діток і сім’ї.
Немов індійців
Потравивши „Водичкой вогненой”
в Раби !
Любима „Мерная” „Неміров”
й Державні наші наркоти
Володарі
і наші вбивці сімей убивці
І людей „Пшенична” Горе
Не закриєш ту систему уже ніколи
де алкоголь – Душа ресурсів Вождів хаосу Владарів.
Вождям потрібне стадо, бидло
слухняні свині
Не ті творці
А лише свині й барани.