Нові часи -
Новітні кріпаки
на панщинах
гарують
на той "великий БІСзнес " .
раби у давнину
роботою
на "демократів" - греків
і цивілізаційний Рим -
на хліб і воду заробляли
в пана ...
Ти не працюєш раб -
на харч до левів -
то для потіхи стада
"елітних" демократів Риму ...
Сьогодні Раб -
Працює теж -
" аби як вижить "
У процвітаючій для рабовласників
країні .
Системам рабовласним
Олігархів -
Так необхідний
ти - сучасний раб
під маскою - твоя "робота" ...