/ ремейк на твір Олекси Удайка
"ОДНОКЛУБНИКАМ "http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=837918Скрізь,де б не був,- не схибити зумій,
Все,що не робиш,-досконалості тримайся
Не будь у справах пусто-веремій*,
Все,що Святе,- у тому порпайся й купайся!
Що сієш,брате,те і пожинай.
Тому,що слідує,- колись була причина...
Випробування долі всі здолай.
У духа буде хай лиш біла одежина.
Учись у всього і також у всіх,
Будь спостережливим ,простим у спілкуванні.
І розберись,де істина,де гріх...,
Щоб кроки були чисті ,світлі й бездоганні...
І не гнушайся метровських повчань,
Лови щасливі миті крок за кроком...
Все ж починається із цілей і бажань
Помилки власні будуть хай тобі уроком...
10.06.2019р.*ВЕРЕМІЯ, ї, жін., розм.
1. Сильний крик, галас з метушнею, безладним рухом.
2. Вир, вихор, коловорот.
♦ Завдати веремії — викликати замішання, зчинити колотнечу.