З Донбасу ,зняли вишиванку .. оділи, вату
І запросили,у гості крутих "звезд" із кремля.
Прийшли ,до них Омельки ,Ваньки підпалили хату
І кирзовий чобіт ,гарматами стоптав хліба.
Без пастуха,блукають хто куди ...сліпі вівці
Їх ,ураган загнав у туман,у прірву батогом.
Гека, моторола панує у їх домівці
І пропаганда ,блазня отруїла язиком.
В заложники,в облогу взяла їх хижа зграя
Тамбовські,бур'ятські і псковські скажені вовки
Приліз,до них "Руський мір"-на танках "Русь родная"
Голодних ,зацькували з Сибіру бродячі пси.
А скажіть,чи колись буде українським Донбас ?..
Чи ,патріоти,промиють водою їм мізки.
Чи завжди ,будуть пити оцей дурман ,хмільний квас
З назвою,"ОРДЛО"-підуть у історію, у віки.
Шкода дітей,що гинуть на війні...
Політика то грязне діло...Сперечань багато на жаль...А діти гинуть майже щодня..А чи для того наруджувала жінка дитя???