Зимова ніч укутала все місто,
А вітер свище в вікна голосисто,
Ми живемо в своїх чарівних снах
Гойда колиску неня: "Спи,мій маг..."
А сон несе незвідані події-
Неначе щось ізверху на нас діє
Хтось кольорові часто бачить сни
Й пророчі марини і вістуни.
І Місяць заглядає у віконце,
Охороняє сни онуці й донці.
І місто потонуло у зимі...
Й замислилася бабця у псалмі...
Вечірня зіронька давно зійшла,
А темна нічка всіх обійняла.
Гойда колиску неня : "Спи,мій маг"=
Ми...живемо й в своїх чарівних снах...
11.02.2020р.
/котилася тарілочка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=568007