Я люблю,Київську Русь схили Дніпра
Як каштани цвітуть біло- біло.
Як у вишиванці іде пара молода
Їй,співає соловей українською щиро.
Хай над краєм цвіте веселкове життя
У пишне вишиття одягне діва ружа.
Два кольори дзвенить пісня солов'я.
Сонечко, усміхається тобі мій друже.
На білім полотні є барвисті квіти
У кожнім подиху цвіту квітує душа.
Славим ,тебе мамо Україно у світі
Бажаєм ,многа- многа літ щастя і добра.
Ну ,як не любити мову ,рідне слово
Де ти, робив перші кроки на землі.
Святе блаженство -мамину колискову
Біля хати ,садок вишневий навесні.
На перехресті епохи сонячних доріг
Іде ,українка у вишиванці у світи.
Для її серця,-це священний мамин оберіг
Тож шануймо,звичаї,традиції я і ти.
Цвіте сорочка барвистими нитками
На ній ,сині волошки маки червоні.
Кличе, нас Україна на свято піснями
Зустрічає,з хлібом ...зиче, добра і любові.
Розквітай,у лузі червона калино!
Нехай сяють сонцем рубінові корали.
Козак, співає пісню для тебе дівчино
Відлунює,скрипка трембіта і цимбали.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.