Коли покличу - відгукнися,
Вже осінь впала на ріллю.
Куди спішиш ти? Зупинися,
Тебе за руку я візьму.
Я поведу тебе стежками,
Які пройти ще не змогли,
І піде осінь поряд з нами,
Не бійся сірої імли.
Ми все здолаєм разом, поруч,
Пройдем цю осінь без страху.
Все опануєм, ми все зможем.
Не збитись тільки б із шляху.
Ступай сміливо в осінь нову,
Ти вір! Вона не підведе.
З зимою в неї нема змови,..
Ця осінь тільки що гряде...
І будуть дні ще кольорові,
і запала багрянцем сад.
Та зрозумій мої три слова:
Те літо не вернеш назад..
Чудова лірика!
Ступай сміливо в осінь нову,
Ти вір! Вона не підведе.
З зимою в неї нема змови,..
Ця осінь тільки що гряде...
І нехай серденько знайде в ній радість,удачу і насолоду!