Порівнюючи-змінюєш ти світ,
змінюєш думки-рішення людей,
запалюєш в серцях вогні нових ідей.
Спробуй і все цікавішим стане-кожний день.
Все неможливе-реальним стане,
душа літать у вирій,щоночі перестане.
Навчишся,це так легко-легко жить,
головне-це не здаватись вірить і любить.
Не змінюй людей,
бо тобі цей камінь не підняти,
змінюй значення слів-зміняться і люди.
Коли усмішку ти бачиш,
знай-це індикатор сили,
змінили значення слова
ця людина тепер знов жива.
І навіть цей чувак,
навіть він,на трохи став щасливий.
Це магія,вона є,існує,
в цьому сумнівів нема.
Ніколи по-ящику Вам не розкажуть,
що сприймає мозок,лиш значення нові слова,
інше все-для нього-це вода.