Давай, поговорим
Без фраз и слов...
Пускай откроется душа.
От сердца к сердцу,
Вновь и вновь...
Без суеты и не спеша.
Давай, поговорим,
Закрыв глаза...
Пусть время остановит счет
Минутам и годам...
Над временем душа,
Вне времени ее полет.
Давай, поговорим...
К душе - душа...
Я выслушать тебя готова.
С тобою поднимусь вновь в небеса,
Ничто нас не разлучит снова.
А поговоримо, давай...
Без слів і фраз...
Відкриється душа, нехай,
Закоханим серцям,
У слушний саме час...
Без поспіху й метань.
А поговоримо, давай,
Заплющим очі лиш на мить...
Зупинить час, нехай
Хвилинам і рокам свій лік...
Над часом є душа,
І поза часом є її політ.
А поговоримо, давай,
Де до душі-душа...
Я слухати Тебе готова.
З Тобою я піднімусь в небеса,
Й ніщо не роз'єдна нас знову.