Іноді, щоб покласти на музику вірш для пісні, доводиться довго підбирати варіанти. А буває, що музика приходить зразу. Наприклад, так було в цьому випадку.
Слова - Іван Гентош
----------
Скажи, не мовчи, чому очі сумні,
І сльози на віях ясніють волого?
Я хочу, щоб ти усміхалась мені –
І більше нічого, і більше нічого…
Витьохкують хай у серцях солов’ї,
Й тіла огортає солодка знемога,
Долоні мої зігрівають твої –
І більше нічого, і більше нічого…
Нап’юся усмак, як бувало не раз,
Волосся твого́ аромату п’янкого,
Проситиму лиш, щоб не рухався час –
І більше нічого, і більше нічого…
А як непомітно вся ніч пролетить,
Ти боса мене проведеш до порога,
Притулимось двоє губами на мить –
І більше нічого, і більше нічого…
То це ж так добре, любов завжди зігріває серця і від того так тепло на душі!!! Гарного вам дня і нових творів!!! Заходьте у гості на мою сторіночку, буду дуже рада!!!
Віктор Ох відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00