Я не хочу втікать з України,
Адже маємо орків спинить
І свій край дивовижно-чарівний
Врятувати від зла, від війни.
Я не хочу втікати далеко,
Заявляю отим, хто в Кремлі,
Люди ми – не крилаті лелеки,
Маєм жить на праотчій землі.
Я не хочу втікать з України –
В цій землі пуповина моя,
Я зросла на піснях Чураївни –
Це вкраїнської доньки ім’я.
Я не хочу втікать з України –
Тут і друзі, й родина моя,
Мого роду хрести і коріння,
Ніч кохання під спів солов’я.
Я не хочу втікати в нікуди.
Як лишити свій край ворогам!
Щоб душа почувалась розкуто,
Помолюсь за Вкраїну богам!
25.02.2022.
Ганна Верес (Демиденко).