супроти вови рушив цілий світ.
він рве таких, як путін, на захід і на схід.
вже скільки, скільки палок вставлено в колеса!
а він незламний, як залізна стюардеса. ―
а він працює, наче трактор юмз:
там проповзе, там шишку погризе.
там зморщить лоба, мовби не на часі,
а там насупиться: йому нема коли.
а там накаже всій зеленій расі,
щоб всі його ідеї та й втілення знайшли.
а тих ідей він має так багато,
як в морі крапель, а на небі ― зір.
сьогодні він встановить якесь державне свято,
а завтра дасть народові якийсь відносний мир;
а там ― побачимо. нам стане оптимізму
дожити аж до осени, а то й до комунізму.
нехай там чхають наші вороги,
вони поширюють бацили навкруги:
свій русскій мір, наркотики, розпусту,
язик, підлоту, зраду, страх і зло.
він не погоджується з формулою дусту,
він схуд, аж став прозорим, наче скло.
його душа горить, він надимає щоки,
і переможно поглядає на всі боки:
ви бачите? зеленський – молодець,
він знайде рішення, він знайде свій кінець