«Співаночки про Україну» (Про Медицину)
Заспіваю співанОчку
Я про медицину,
Вона чиста й непорочна,
Як мала дитина…
В неї стільки ж розуміння,
Як у немовляти!..
Вона – непорозуміння,
Й гроші любить брати.
Припів:
Як зробить, щоб лікарюги
Почали лічИти,
Я не знаю мої други,
Тож допоможіте!!!
Як аналізи здавати,
То готуй п’ятірку…
Можуть навіть більше взяти,
Ви мені повірте.
Щоб талона получити
До спеціаліста,
Важче навіть,як в запої
На Говерлу злізти…
Приспів:
А як дуже заболієш,
Й працездатність втратиш…
То тоді ти зрозумієш,
МСЕК чого той вартий.
Ледь стоїш, бо крутить ноги,
Голова не варить,
«У тебья усе в порядке», -
Коновал гутарить!..
Приспів:
Як пройдеш всі круги ада,
І збереш всі справки,
А в кінці тобі награда –
Група лиш за взятку…
Можна й хабаря віддати,
Через певні руки…
Як вас хочеться послати,
Падли ви і суки!!!
Приспів:
Мене в Вінницю послали
В Інститут узимку,
Інвалідство сперш не дАли,
Їм воно не видко…
«У Вас нєту основаній,
Все не так погано.
Все болить, но то нормально,
Віддихать Вам рано!»
Приспів:
В Інститут для інвалідів
В лютому поїду,
Потому шо їм падлюкам
Хворь мою не видно,
Їм мене кудись послати
Конче треба бУло,
Отакі от палдо-гади,
Щоб скоріш їх здуло.
Приспів:
Проспівав я співанОчку
Да про медицину,
Більше вже сівать не хочу ,
Хай вся мерзість згине!
В лікарюг бо розуміння,
Як у немовляти!..
Вони – непорозуміння,
Й гроші люблять брати.
Припів:
Як зробить, щоб лікарюги
Почали лічИти,
Я не знаю мої други,
Тож допоможіте!!!
ID:
553914
Рубрика: Поезія,
дата надходження: 23.01.2015 09:33:00
© дата внесення змiн: 23.01.2015 09:33:00
автор: Володимир Туленко
Вкажіть причину вашої скарги
|