Соловейку, спозаранку
Перестань співати,
Бо розбудиш нашу Ганку.
Дай же їй поспати
Наша Ганка аж до ранку
В саду простояла,
Кароокого Іванка
Вона проводжала.
Проводжала, цілувала,
Сльози витирала,
Дала клятву, присягала,
Ждати обіцяла.
Присягнув Іванко Ганні
Присягнув народу,
Там у сотнях на майдані
Захистить свободу
А Іванку вісімнадцять
Від самого роду,
Своє щастя Іван бачить
У щасті народу.
Соловейку, спозаранку
Перестань співати,
Бо розбудиш нашу Ганку,
Дай же їй поспати.