Баба Міла одуріла
Цапа подоїла
Наварила мамалиги
З дідусем поїла.
Кукуріку, кодкодак,
Замотався я домак.
Ой так, так, кумо моя, так
І я так робила,
Свого бика подоїла
Кума напоїла.
Кукуріку, кодкодак,
Замотався я домак.
Кума кумі порадила,
Якось ворожити.
Дідо буде свою бабу
На руках носити.
Кукуріку, кодкодак,
Замотався я домак.
Баба Міла вже присіла
На дідові плечі,
Розпарила грішне тіло,
Наче кіт на печі.
Кукуріку, кодкодак,
Замотався я домак.