А я таку дримбу маю
Струни золочені,
У Рахові задримбаю,
Чути в Перечині.
Обуюся у бочкори
В трембіту задую,
Піду собі на вибори
Та й проголосую.
Оберемо депутатів
Із верху до низу
Може дасть Бог нашим людям
Пережити кризу.
Танцювали бистрі ноги
Чардаш закружили,
Полягали до барлоги
Кризу пережили.
Перекрили газопровід,
Поміняли мапу.
«Пососьош» ти пане Пуцін
Медведьову лапу.
Депутати задримбали,
Вдарили в цимбали,
Наобіцяли, набрехали,
Уже всіх дістали.