Знову вибори до ради
Вже й призначили нам дату
Пани, друзі, камаради,
Знову рвуться до мандату
За перепустком до влади.
Обіцяють гори й доли
Життя покращити відразу,
Ну а нам би цю заразу,
Цю брехню нахабну голу,
Взять за шкірку і позаду
Всім натерти кропивою.
Ще на їхнє грішне тіло,
Аби більше не кортіло
Йти до влади з перепою
Їм побільше всипать жару.
Боже, Боже, що за кара,
Як нам бути, що робити?
Може б чорта похрестити,
Та й направити у владу.
Там поміж собі подібних,
Недостойних і негідних,
Ясно всім само собою,
Чорт би був там головою,
Та й привів би все до ладу.
А ми собі – будь, що буде,
Гірш за чорта вже не буде.