МАНІ , МАНІ
Ой ви мані, чужі мані
Ви служителі мамоні,
Ваші вражі темні сили
Много горя натворили
Ой не здамся я, не здамся
Я мамоні не продамся.
Олігархи ваші слуги7
Перед вами в них заслуги
За копієчку ламану
Продадуть і рідну маму.
Ой не здамся я, не здамся,
Я мамоні не продамся.
Олігархи – падло, суки,
Щоб нагріти собі руки
Йдуть в парламент трепачі
Їм закони ніпочім.
Ой не здамся я, не здамся,
Я мамоні не продамся.
Я волію скромно жити
Ніж мамоні йти служити.
Маю нагоду чудову
Буть слугою біля слова.
Ой не здамся я, не здамся,
Я мамоні не продамся.
2014 р.