Ось і прокинулось захмарене тепло.
Бджола летить на пошуки нектару,
А соловейко кличе співом пару.
І холодів тут наче й не було.
Хтось пензлем розмальовує траву,
Клекоче журавель в гнізді своєму.
Сонячне світло шле любов взаємну.
Весняний день, я так тебе люблю!