Бачу буття за віконцем -
Серце лежить на столі.
Стало воно одиночне -
Згине навіки у млі.
Сльози засліплюють очі,
Горе приходить моє.
Місяць блукає у ночі,
Сонце на небі сумне.
Ніжність залишилась вітром,
Плакала скрипки душа.
Біль відчувалася криком,
Цими рядками вірша…