У-країно, ти життя колиска,
К-ращої нема у цілім світі.
Р-ідне слово і козацька пісня,
А-вангард армійський у суцвітті.
Ї-(І)мідж твій зростає неповторний.
Н-епокірна нечисті російській,
А стремління - міццю непоборне.
Н-ацію єднаєш, правду сієш.
Е-х, яка ж у тебе волелюбність.
"З-ійде українське сонце" рв'яно,
А чужі ворожі згинуть люфи.
Л-иш настане Перемоги ранок,
Е-пігон залишиться в минулім.
Ж-итимеш ти в мирі, Україно.
Н-езалежність збережеш уміло,
А-втентично розвивайсь, країно.
(Авангард - найсвідоміша частина суспільства. Імідж- репутація, образ. Люф - ствол вогнепальної зброї. Епігон - застарілі ідеї. Автентично - по- справжньому. "Зійде українське сонце" - слова Джохара Дудаєва.)
Світська атмосфера фонтанує водою-думками
і опадає назад: і гасить, хто і так не горить Христом.
Корінь в Христі, то ж - яка атмосфера найліпша і порятівна для України?
Є рабами природи і літа, не панами-скульпторами природи?
Знаєте - яка насправді атмосфера корисна?
Вибачаюсь, навіть політики знають, що без виміру віри - вибудовуватиметься і триватиме все недовго.