У когось біль , у когось страх
В душі живе й панує -
А хтось без жалю у очах
Зло страшне планує.
Кричать усі на різні теми ,
Лунають гучно звідусіль,
У них усіх свої проблеми
Кожен має власний біль
Проблеми хлинуть знов сповна
В серці одразу все причаїлось,
Різні шляхи та доля одна
Усе навкруги в одну мить розмаїлось.
Думаєш:де правда,брехня?
У своїх душевних кайданах,
І враз , і щораз, і знов навмання
Серце сховалося в ранах..
Розгубився в власних мріях ,
Плутанина все в житті ,
В серці лиш твоя надія
На майбутні всі статті.
І в душевних ти кайданах
Загубився враз в думках
В глибині ти все у ранах
Кожний раз долаєш страх
Ти не дивишся навколо ,
Бачиш лиш окремо зло ,
Що в житті все кольорово
Не відчуєш , всеодно
У когось біль , у когось страх
В душі живе й панує,
А хтось в барвистих кольорах-
До мети крокує