Мила пустунка осінь,
Бачу мені ти рада,
В танець мене ти просиш,
Танго під листопадом.
Мене проводжає літо,
Гілкою в слід махає,
Золотом ти прикрита,
Срібло мене вінчає.
Сильні твої обійми,
Щедрі твої дарунки
Душа моя радо прийме,
Люба моя пустунка.
Танго удвох станцюєм,
Танець це твій любимий,
А вже за тим, пустунка,
Мене ти проводиш в зиму.
А у зими не зовсім
Тепле життя зі мною,
Як я бажаю, осінь,
Зустрітися знов з весною.
Та не можливо зовсім
Зустрітися знов з весною
І це остання , осінь,
Зустріч у нас з тобою.
Мила пустунка осінь,
Бачу мені ти рада,
На танець мене запрошуй,
Нас вже чекає танго.