"Життя це пекло!" - думав Достоєвський.
"Випробування..." - стверджував Сократ.
"Життя любов!" - писав у творах Рильський.
Мічурін переконував: "Це сад!"
"Життя це розум!" - знав ще Арістотель.
"Життя в знанні!" - сказав давно Ейнштейн.
"Життя це гра!" - сміявся Мефістофель
"Це боротьба!" - в кіно зняв Ейзенштейн.
"Життя це сила!" - переймався Ніцше.
"Життя це смерть!" - зітхав у вуса Фрейд.
Ді Капріо сказав: "Це дещо інше..."
"Життя це кров!" - мечем відрізав Блейд
"Життя - ідея!" - це уже по Марксу.
"Мистецтво це!" - цей штрих від Пікассо.
"Життя - мішень!" - за правилами Дартсу,
"Життя - Париж!" - це вже Мішель Марсо
За Ганді це всього лише смиренність...
"Страждання" вставив Шопенгауер.
У вірші Лесі Квіт: "Життя буденність..."
"Життя це мрія" - проспівала Шер
"Життя - театр!" - сказав Шекспір на сцені.
"І конкуренція!". Це Б.Рассел
Не помилявся Гете: "Життя - геній!"
"Життя - зв'язок!" - підмітив вчасно Белл.
Ів Сен Лоран пришив: "Життя це смокінг!"
"Життя це біль!" Так є. Даяна Росс.
"Життя - надія!" - сподівався Хоккінг.
"Життя це віра!" - вірив Стівен Джобс
За Кафкою: "Життя - початок!" Теза!
"Життя це розуміння..." (Василь Стус)
"Життя це таємниця..." Мать Тереза
"Життя у милосерді..." Ієсус
9.11.2024