Ми схильні відкладати все на потім:
Надії і любов, і рішення прості...
І часто від життя берем по квоті,
Не те, що хочемо, що маєм на меті...
І ложкою великою із буднів
Черпаєм юшку благостей свого життя
Хоча вони і для здоров'я згубні
Вживаєм їх, як еліксир, без каяття...
І часто ми не можемо змінити
Із сірої рутинності стрімкий потік,
І ніколи присісти і спочити
Допоки з нас не вичавлять останній сік
Ми сподіваємось даремно й мрієм,
Що станеться само собою якось враз
І дуже неохоче робим й дієм,
Потрібен нам завжди чіткий дороговказ...
Тож від сьогодні заведіть блокнотик
Миттєвостей щасливих зі свого життя
І радість, як десерт, смакуйте доти,
Допоки світ без правил є. Як відчуття?
16.11.2024