Притча🙄
Їх підхопили білі крила...
Переплелися почуття
Один без одного несила,
Прожити не могли ні дня
Одруження... Сім'я... Дружина...
В домовленості добрий знак:
Якою б не була причина
Не відкривати двері. Так!
Ось незадовго стук у двері -
То чоловікові батьки
Угода наче делівері.
І не відкрили... На святки
Прийшли батьки дружини... Наче
Ще діє той же договір
Дружина в сльози, тихо плаче
Відкрила двері... Та з тих пір
Угода втратила, бач, силу...
І все забулось на роки
Кохав свою дружину милу
І згодом стали вже батьки
Два сина батькові підмога
Росли мужніли як дубки
Хоча виховував і строго
Та грався з дітьми залюбки
А згодом народилась дочка...
Вечірку батько закотив
Напої, яства, пива бочка,
Хоча до того і не пив...
Спитала жінка чоловіка:
"Яка причина, баглаю?"
"Бо дочка, то любов до віку -
Відкриє двері й у раю..."
Бо дочка - ангел.. Її крила
Піднімуть в небо, тільки й жди!
Його душа і його сила
У серці батька назавжди.
22.11.2024