Там, де океан (моєму шаленому бажанню побувати в Малайзії присвячується)
Перевернувши чашу поглядів,
Я буду щаслива лиш там,
Де тужливими хвилями спогадів
Розтинає душу океан.
Де я зможу пірнути у джунглі,
Ставши дикою мов лань,
І, зібравши залишки мужності,
Позбутись останніх вагань.
Де я матиму ліпших друзів
Серед спокою квітів і трав -
У тому далекому лузі,
Куди ти мене прогнав.
Де шум гірського водоспаду
Відкриває правду очам,
Де природа сліпить принадами –
Я буду щаслива лиш там.
На мене чекають простори
І спекотний Куала-Лумпур,
Десь там у невідомих горах –
Небезпека, яку я люблю.
Десь там у прозорих водоймах,
Лікуючи душу теплом,
Я сумуватиму … не за тобою,
А за небом, що над Дніпром.