Сколихнуло Україну,
Від гір аж до степу.
Сягнув Дніпро на рівнину.
Звів людей в намети.
Захистити сьогодення,
І дітей майбутнє.
Щоб зійшло свободи зерня
На землі Покуття.
Приспів:
Помаранчева осінь,
помаранчевий лист.
Помаранчевий настрій-
до майбутнього міст.
Помаранчеве сонце,
помаранчевий сніг.
На містечко наметове
на Майдані він ліг.
Сколихнуло Україну,
Від краю до краю.
І надломлена калина
Знову оживає.
Зацвіте напровесні,
Сонечку зрадіє.
Всюди радісні пісні.
А в словах-надія.
Приспів.
Живи вічно,Україна!
Без кінця і краю.
Хай любов до Батьківщини
Всіх нас об'єднає.
Нам Славутич усміхнеться,
І всміхнеться доля.
Сум і горе нас минеться-
На то Божа воля.
Приспів.