Одного дня ти взяв і увірвався в моє життя,тепер я вриваюсь у твоє.
Обірвавши усі паралелі,знищивши всі думки,перебудувавши мій світ,увірвався.
Змусив створити моє загублене «Я».
Фундаментом був ти.
Я думала,ходила,мріяла.
Хтось прокурював.
Хтось промінював.
Хтось промовчав,як і ти.
Ти промовчав нас.
А я промріяла тебе.
Я наздожену.
Ти можеш навіть не чекати.
Ти можеш навіть не обертатись на мої крики.
Ти просто будь десь там.
Ти існуй,це ж бо ти і є моїм натхненням.
На твоєму фундаменті я ствоворю щось прекрасне.
Щось незабутнє.
Я створю себе,зліплю,виріжу,відкорегую.
Згодом зацементую і покрию себе твоєю неіснуючою любов`ю.