Тіло ломить, біль в суглобах
Сніг іде, замерзли ноги
А Він стоїть...
Стоїть він за Свободу!
Стоїть, та молится
Чекає, а людей все більшає
І площа оживає.
А Він стояв...
В очах уже темніло
Життя тихенько покидало тіло
Ще крок, душа вже за межою
Та головне, Він вистояв за волю!