Чи є в людей таке кохання?
Щоб не старіло, вік жило.
Та сонцем у житті світило
І квіткою завжди було.
Чимало пишуть про кохання,
Пісні співають навкруги.
Хоча й кохались, розійшлися
Тепер неначе вороги.
То злії люди розлучили,
То хтось в житті перешкоджав.
Та лихо в тому, що кохання
Ніхто собі не уявляв.
А уявити треба дійсно
Та не робити лиш, того
Чого собі не побажали б,
Це справи Ваші і його.
Не треба жартувать з коханням,
Та лицемірить у житті.
І доля Вам сама підкаже
Той шлях, що жде Вас в майбутті.
Кохання, наче гарна квітка,
Яка зів"яне без води.
Зірвете квітку, а в дорозі
Вода буває не завжди.
Життєвий шлях в людей тернистий,
Та іншого нема життя.
Отож хай квітка та - не в"яне,
Щоб з неї не було сміття.