Не дати плоду від Землі
Це не для нас і не для мене.
Чому тяжкими настали дні для нас?
Чому радіти ми перестали?
Невже гріхи наші тяжкі так оповили нас нестерпно?
Невже подумать ми могли,що будем жити так на Світі?
Від нас залежить жити,чи не жити!
Життю радіти чи угасати,
Горіти вічно,а не тліти!
О.Чоловіки!Про себе ви забудьте!
Не думайте,що їсти й пити вам!
Ти помолись завчасно!!!
Віддай ти шану Йому!!!
До Господа,Творця свого звернись!
І доля,і життя твоє заколоситься,розквітне,як щедрий колос!
Віддасть у житниці свої зерна Любові й Мудрості думок твоїх!