Як в злобі люди, сповнених,
Сльози в ангелів небесних,
Як душі в мирних задумах
і Дух верховодить в життях.
І важко йдуть на гріх,
Заради любові рідних.
Гатять в козацьких литаврах,
Й дзвенять дзвони в храмах...
з Духом єдиного Бога
Ступала святая Спасителя,
Молю, Богородиця Покрова!
Благослови оборонців життя.
У вірності й любові рідних,
Браттями будемо у віках,
В радості живемо порах,
Осягнемо Бога в молитвах.
І важко йдуть на гріх,
Заради любові рідних.
Гатять в козацьких литаврах,
Й дзвенять дзвони в храмах...
з Духом єдиного Бога
Ступала святая Спасителя,
Молю, Богородиця Покрова!
Благослови оборонців життя.