Це не та вода, це не ті береги,
Що були раніше
Легкий плюскіт весла, гучне кумкання жаб
А навколо - тиша.
Краплі води, що творили ріку розтеклися
І створили нову течію
І вперед пронеслися.
Узбережжями хат, нескінченних стовпів
Там де люди і звірі
Пронеслась течія із бажанням чужим
З повнотою власної сили.